Aina on hyvä aika herkutella.

Aitoja kotileivonnaisia, vanhoja perinteitä kunnioittaen.

Maineikkaat Burtsow konditoriat  sijaitsevat Kuopion Kauppahallissa vilkkaan kauppatorin kupeessa sekä moottoritien varressa Päivärannan Citymarket-Kauppakeskuksessa.

Molemmista myymälöistämme löytyy päivittäin runsas valikoima uunituoreita herkullisia pullia, wienereitä, leivoksia, kakkuja, pikkusuolaisia, pikkuleipiä ja pieniä täytekakkuja.

Tilauksesta valmistamme herkulliset täytekakut, voileipäkakut, erikoispikkuleivät, pikkusuolaiset, juhlapullat ja paljon muuta. Valtaosan tuotteistamme saa myös myös gluteenittomina.

Burtsowin tuotteet ovat tunnettuja reilusta koostaan ja maukkaudestaan. Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä aidoista raaka-aineista, kuten voista, maidosta, kermasta ja kananmunista. Erityisesti Burtsowin pullat ovat tunnettuja reilusta kaardemumman maustaan.

Päivärannan kahvilassa on tarjolla arkisin myös maittava lounasravintola Mairellan valmistama keittolounas. Päivittäin vaihtuvan keittolistan löydät Mairellan sivuilta tästä linkistä.

 

Tervetuloa tutustumaan herkkuvalikoimiimme!

Kauppahallin myymälä palvelee: 
MA-PE 8-17 ja LA 8-15
P. 017-261 1161

CM-Kauppakeskusken myymälä palvelee:
MA-PE  10-18 ja LA 9-16
P. 017-262 2261

 

Molemmissa myymälöissä sinua palvelevat:

Kotileipomo Burtsow - Aidoista raaka-aineista aitoja herkkuja

Salme Burtsow perusti Kotileipomo Burtsowin vuonna 1980. Myöhemmin nykyiset yrittäjät Sami ja Susanna Virtanen ostivat leipomon Salme Burtsowilta oltuaan ensin leipomon työntekijöinä useiden vuosien ajan. Sami ja Susanna ovat nyt  toimineet Burtsowin leipomon yrittäjinä vuodesta 1993.

Nykyisellä paikallaan Siilinjärvellä, Jälän järven rannalla, leipomo on toiminut n. 30 vuotta. Sitä ennen leipomo ehti toimia Pitkälahdessa, Vuorelassa ja Pöljällä.

Leipomo on kotileipomo, jossa suurin osa töistä tehdään käsityönä.

Raaka-aineina käytetään ainoastaan aitoja raaka-aineita, kuten voita, maitoa, paikallisia kananmunia sekä kaardemummaa reilusti, josta Burtsowin pullat ja wienerit ovat kuuluisia ja maku sen mukainen. Lisäksi taitavien leipureiden käsissä valmistuu joka päivä runsaasti erilaisia leivoksia, täytekakkuja, voileipäkakkuja, pikkuleipiä ja pikkusuolaisia herkkuja.

Leipomo on toiminut koko historiansa ajan perheyrityksenä.

Tutustu tuotteisiimme

Löydä meidät!

BURTSOW KONDITORIA-MYYMÄLÄT

Kauppahalli
70100 Kuopio
Puh. 017 – 261 1161
Palvelemme: ma-pe 8-17.00 la 8-15.00

CM-Kauppakeskus Päiväranta
Päivärannantie 18
Puh. 017 – 262 2261
Palvelemme: ma-pe 10-18.00 la 9-16.00

Tervetuloa!